Loading...
Trenutno ste u:  Medical  >  Crnogorska Hronika  >  maj 2017  >  Aktuelni tekst

16.maj – Bolnicama tri nova ultrazvučna aparata

Objavio   /  

Predstavnici kompanije Jugopetrol AD su posjetili bolnicu u Baru, kojoj su donirali novi ultrazvučni aparat. Ova kompanija je donirala još dva ultrazvučna aparata: Institutu za dječje bolesti u Podgorici i bolnici u Kotoru. Donacija tri ultrazvučna aparata, ukupne vrijednosti 65.000 eura, samo je dio društveno odgovornog poslovanja ove kompanije koja ove godine slavi jubilej poslovanja na crnogorskom tržištu.
– U našem poslovanju se trudimo da ulažemo u razvoj zajednice kroz podršku brojnim projektima koji doprinose razvoju svih slojeva društva kao i očuvanju životne sredine. Svjesni smo da za se za ulaganje u polje zdravstva moraju izdvajati i velika novčana sredstva pa smo odlučili da ovim donacijama doprinesemo boljim uslovima rada ljekara kako bi građani imali kvalitetniju zdravstvenu uslugu – istakao je direktor sektora operativnih poslova i logistike u ovoj kompaniji, Veselin Gačević.
Kako navode iz kompanije, Jugopetrol AD, kao dio grupacije Hellenic petroleuma, vode računa da dio svog profita, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti, vrate zajednici u kojoj posluje već 70 godina pa će jubilej, osim donacija, obilježiti i brojni projekti i kampanje sa ciljem edukacije i finansiranja ideja i inicijativa od značaja za zajednicu.
    Štampaj       Email
  • Published: 377 days ago on Jun 12, 2017
  • Objavio:
  • Last Modified: Jun 12, 2017 @ 4:59 pm
  • Filed Under: maj 2017
133 people follow medicalcg