Loading...
Trenutno ste u:  Medical  >  Crnogorska Hronika  >  jun 2018  >  Aktuelni tekst

20. jun – Nina Bošković ide na Oksford na master studije iz kliničke embriologije

Objavio   /  

Hipotekarna banka donirala je 20,3 hiljade eura Nini Bošković za master studije iz kliničke embriologije na Oksfordu i obezbijedila novac koji je nedostajao za njeno školovanje.

Iz Hipotekarne banke saopšteno je da su Ministarstvo prosvjete i drugi donatori obezbijedili dio novca, ali da je Bošković nedostajalo još 20,3 hiljade eura. Bošković je primljena na na master studije iz kliničke embriologije na Oksfordskom univerzitetu, a za nastavak njenog školovanja bilo je potrebno obezbijediti 43 hiljade eura. Donaciju je u ime Hipotekarne banke uručila direktorica marketinga Ana Ristić, koja je podsjetila da je banka krajem prošle godine organizovala konferenciju Živi lokalno, uči globalno. Prema njenim riječima, donacija je primjer koji pokazuje da ulaganje u znanje i obrazovanje, kada je riječ o Hipotekarnoj banci, nije samo na riječima. -Hipotekarna banka se trudi da prepozna prave vrijednosti, a Nina je primjer kako one uvijek nađu pravo mjesto. Najbolja studentkinja prirodno-matematičkog fakulteta, primljena na master studije na Oksfordu, sad može da se posveti samo učenju – kazala je Ristić. Ona je dodala da vjeruju da će Bošković i tamo biti najbolja i da će ostvariti svoju želju da znanje koje će tamo steći iz kliničke embriologije primjenjuje u Crnoj Gori.

Bošković je saopštila da je Hipotekarna banka donacijom pokazala da je zaista posvećena crnogorskom društvu i da vjeruje da su svi njeni klijenti ponosni što su dio banke koja pomaže drugima.
-Daću sve od sebe da opravdam povjerenje, iskoristim priliku za učenje na najprestižnijem svjetskom univerzitetu i da svoje znanje primjenjujem u Crnoj Gori – poručila je Bošković.

    Štampaj       Email
 • Published: 228 days ago on Jul 8, 2018
 • Objavio:
 • Last Modified: Jul 8, 2018 @ 10:41 am
 • Filed Under: jun 2018
 •             NOVI BROJ PDF

  center

 • VII Medical Fair Podgorica 27–29. september 2018, Hotel Hilton CG

   

   

  MedicalCG magazine organizes VII Medical Fair in Podgorica, at the Hilton Hotel, from September 27th to 29st this year.

   

  We are pleased to have an active participation of the Ministry of Health, sponsors of the Fair, which, with the participation of the most important health institutions, traditional collaborators of the MedicalCG project (Institute for Public Health, Health Insurance Fund, Agency for Medicinal and Medical Funds, KCCG), general hospitals and health centers, as well as pharmaceutical companies and wholesalers, without whose support and cooperation the entire Medical project would not exist – gives us the real basis that the overall quality of the event will satisfy the expectations of both the expert and the general public.
   
  Certification of participation in the event is performed by the Medicine and Pharmaceutical Chamber of Montenegro.
   
  At the previously held five fairs, an average of 70 professional lectures were organized, with about 50 stand presenting presentations from the health and pharmaceutical milieu of Montenegro, the surrounding countries and several foreign participants.

   
  At the fair, professional lectures are organized in two purpose-equipped auditoriums, while stand presentations of health institutions, public and private health institutes, pharmaceutical companies and wholesalers, take place in the Crystal Hall.
   
  The deadline for applying for the lecture is September 20th, 2018. Applications received after the deadline can not enter the official Fair Program because the program is published on September 21st in the MedicalCG magazine, as well as a special publication that is delivered to many addresses. For late lecture applications, we will print out the appendix to the Fair Program, and distribute it just before and during the event.
   
  The lecture application is in addition to this notice.
   
  We expect your participation in the 7th Medical Fair

   

  Respectfully,

  Manager of the Fair
  Slavica Pantelić
  Magazin Medical CG
  Medical d.o.o.
  Info :
  Tel/fax: 020 238 841
  Mob.tel.: 067 803 697
  redakcija@medicalcg.me

 • center

 • center

 •       Pretraga po temama

 •        POZNATI I ZDRAVLJE

  center

 • center
   

  center
   

  center
   

  center