Loading...
Trenutno ste u:  Medical  >  Crnogorska Hronika  >  januar 2019  >  Aktuelni tekst

28. januar – CKB donirala vrijedan aparat bolnici u Baru

Objavio   /  

Crnogorska komercijalna banka uručila je vrijednu donaciju Opštoj bolnici Blažo Orlandić iz Bara. Doniran je uređaj u iznosu od 3,5 hiljada eura za neinvazivni monitoring kojim će biti osigurano bezbjednije praćenje vitalnih funkcija pacijenata na intenzivnoj njezi. Direktoru bolnice dr Dragoslavu Tomanoviću, donaciju je uručila Marija Milikić Vujović, direktorica CKB poslovnice u Baru, koja je tokom susreta izrazila zadovoljstvo što banka na ovakav način može pomoći bolnici i građanima.

- Crnogorska komercijalna banka još jednom pokazuje posvećenost lokalnoj zajednici i kao društveno odgovorna institucija u kontinuitetu doprinosi razvoju crnogorskog društva. Posebno mi je drago što smo donaciju uručili Opštoj bolnici na teritoriji opštine Bar. Naš cilj je da kreiramo dugoročne vrijednosti, kako za naše klijente, tako i za društvo i ambijent u kome poslujemo. Vjerujemo da će ova donacija doprinjeti pružanju efikasnije, kvalitetnije sekundarne zdravstvene zaštite i njege pacijenata i olakšati rad zaposlenih u ustanovi – istakla je Milikić Vujović.

Direktor dr Tomanović izrazio je zahvalnost Crnogorskoj komercijalnoj banci na vrijednoj donaciji bolnici Bar u ime pacijenata i zaposlenih.
– Bolnica je dobila savremeni monitor marke Dräger koji će biti instaliran u jedinici intenzivnog liječenja, odjeljenja gdje se liječe pacijenti neposredno poslije operacije i ovim aparatom će biti osigurano bezbjednije praćenje njihovih vitalnih funkcija. Joše jednom najsrdačnije zahvaljujem Crnogorsko komercijalnoj banci na vrijednoj donaciji bolnici Bar – kazao je dr Tomanović.

    Štampaj       Email
 • Published: 101 days ago on Februar 13, 2019
 • Objavio:
 • Last Modified: Februar 13, 2019 @ 9:44 am
 • Filed Under: januar 2019
 •             NOVI BROJ PDF

  center

 • center

 • center

 • center
   

  center
   

  center
   

  center