Loading...
Trenutno ste u:  Medical  >  Crnogorska Hronika  >  avgust 2017  >  Aktuelni tekst

14. avgust – Rekordna posjeta Instituta Dr Simo Milošević

Objavio   /  

Institut za rehabilitaciju dr Simo Milošević u Igalu bilježi rekordnu posjetu u odnosu na proteklih nekoliko sezona, sa ostvarenih 126,5 hiljada noćenja, što je devet i po hiljada više nego prošle godine.
Direktor marketinga i prodaje Instituta, Nikola Mračević, kazao je da će, u iščekivanju raspisivanja novog, petog tendera za prodaju državnih akcija, ovo biti dobra poslovna godina za kompaniju.
U oba objekta boravi oko 1,2 hiljade gostiju, što je oko 600 gostiju u novom i starom dijelu. U novom dijelu smješteni su stalni gosti iz Norveške. Za ovu godinu obezbijeđeno je šest grupa od po 140 gostiju, a sjutra se očekuje dolazak pete grupe.
Poslije prekida od par godina, ponovo se vratila ljetnja grupa pacijenata iz Holandije, koji dolaze posredstvom agencije Fontana. Za ovu godinu obezbijeđeno je šest grupa od po 140 gostiju iz Norveške. Stalni dolasci Holanđana očekuju se od septembra kada će ih biti oko 100 u grupi. Dobru popunjenost u Institutu duguju i gostima, odnosno pacijentima sa prostora bivše SFRJ.
    Štampaj       Email
  • Published: 554 days ago on Septembar 13, 2017
  • Objavio:
  • Last Modified: Septembar 13, 2017 @ 4:39 pm
  • Filed Under: avgust 2017